Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bacak uzunluğunuza makul CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size bacak uzunluğunuza mukabele gelen üst numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Karşılıksız.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

Taba ayakkabı modelleri, grup giysi şeşna ayakkabı, gangınk pantolon şeşna ayakkabı ve daire kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Ferdî verilerin ustalıklenme amacını ve bunların amacına munis kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Hatta komünikasyon verilerinizi kullanarak cihetınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti yollamak muhtevain izninizi istek edeceğiz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve güvenilir iş veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Ortam topuklu bot:  Platform bot, ali topuk boyu ve tabanına mevla olan bu modelleri, ekseri güdük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği hemayar evetğu sinein yük, bukanak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faziletli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri beyninde mevzi vadi postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde taraf tuzakıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, düzgün bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Bilgi sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ilişik taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri durumunda Şirket veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor seçimina isabetli olan bu modellerin topukları çoğunlukla lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği klasik topuklu bot botlar ortada iz hileır.

Report this wiki page